15:24 20.03.2017

Телеканал "Тоніс" оголошує про серйозне оновлення, 9,5% його тепер належить екс-нардепові Макеєнко

3 хв читати
Телеканал "Тоніс" оголошує про серйозне оновлення, 9,5% його тепер належить екс-нардепові Макеєнко

Телевізійний канал "Тоніс" оголошує про новий етап розвитку, 9,5% каналу тепер володіє народний депутат України попередніх скликань, екс-голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко.

"Канал працюватиме виключно в українському полі, у відповідності із законами і Конституцією України. Це буде на 100% проукраїнський канал. Я володію 9,5%, інша частина - власність каналу", - повідомив В. Макеєнко на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Він наголосив, що такий крок був його особистим рішенням.

"Ви побачите це в роботі каналу. Жодних нарад і порад з Адміністрації президента, Кабінету Міністрів у мене не було, оскільки я людина самодостатня", - заявив екс-нардеп, відповідаючи на запитання журналістів.

В. Макеєнко також зазначив, що кошти на купівлю частки каналу перераховано з його рахунку в державному банку. Процедура була абсолютно прозорою, додав він.

"Я готовий назвати суму. Була моя жорстка умова, щоб всі операції проходили через державний український банк. Я маю розкривати цю інформацію і готовий, тому що у мене все відкрито у декларації вже 17 років. Але за цим стоять живі люди. Є люди, яким я заплатив гроші, вони представляють канал. Але без їхньої згоди я не можу цього сказати. Це не офшорні компанії, а конкретні люди, громадяни України, які мають рахунки в державному українському банку, куди надійшли гроші, сплачено податки і все за законом", - розповів він.

Директор "Тонісу" Олександр Бутко зазначив, що в останні роки канал "ледве зводив кінці з кінцями", і останнім часом шукав інвестора. За його словами, він знайомий з В. Макеєнком ще з 1990 року і тепер вони зустрілися, щоб забезпечити прорив телеканалу "Тоніс".

Генеральний продюсер "Тонісу" Олексій Семенов, який раніше працював на телеканалах "112 Україна" і News One, розповів, що в планах створити цікавий канал, який буде глибоко занурений в події, що відбуваються як усередині країни, так і за її межами. "Я думаю, що ми зробимо великий акцент на тому, що відбувається в регіонах України. Ми зробимо ставку на спілкування з регіонами", - зазначив він.

Основним напрямом каналу буде інформаційно-аналітичне мовлення. На ньому працюватимуть відомі телеведучі Євген Кисельов і Матвій Ганапольський. Крім того, заплановано, що на "Тонісі" буде багато інших програм, зокрема, розважального плану, будуть програми про музику тощо, зокрема, на телеканалі працюватиме український телеведучий і шоумен Ілля Ноябрьов.

"Зараз вже у нас є розуміння, що вечірній ефір, з 6 до 11 вечора, буде головним інформаційно-аналітичним ефіром країни. Тому що та форма, яку ми придумали, вона просто бездоганна", - наголосив О. Семенов.

Він зазначив, що наразі "Тоніс" перебуває приблизно на 23 місці в рейтингу українських телеканалів. "Ми його відновимо за 4-5 місяців і він буде одним з лідерів інформаційно-аналітичного мовлення і ми боротимемося з національними каналами", - заявив генпродюсер каналу.

Раніше, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб, 80% у статутному капіталі "Тонісу" належало самому ТОВ "Тоніс", 10% - директору каналу О. Бутку, по 2% - Миколі Дяченку (Київ), Артему Жиліну (Нікополь, Дніпропетровська область), Артему Савчуку (Київ), Василю Бирзулу (Київ) і Оксані Васьковській (Біла Церква, Київська область).

Наразі 80% частки в статутному капіталі залишається за ТОВ "Тоніс" (розмір внеску – 13 млн 385 тис. грн), 9,5% - у Володимира Макеєнка (розмір внеску – 1 млн 589 тис. 468 грн), 10% залишається в О. Бутка (розмір внеску – 1 млн 673 тис. 125 грн), 0,5% - у В. Бірзула (внесок – 83 тис. 656 грн).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА