16:40 11.06.2017

Суд продовжив Єфремову термін утримання

2 хв читати
Суд продовжив Єфремову термін утримання

Старобільський районний суд Луганської області, який розглядає справу голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Олександра Єфремова, продовжив йому термін утримання під вартою до 6 серпня включно.

Відповідне рішення суд прийняв на засіданні 8 червня. Попередній термін утримання під вартою О.Єфремова закінчувався 12 червня.

При цьому з 9 лютого О.Єфремов за рішенням суду під час засідань перебуває поруч зі своїми адвокатами, а не в камері для підсудних.

Під час розгляду справи по суті суд допитав кількох свідків.

Наступне засідання відбудеться 26 червня.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінують підтримку самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Старобільський районний суд Луганської області наразі розглядає справу за обвинуваченням О.Єфремова в пособництві терористам, посяганні на територіальну цілісність України і державній зраді.

О.Єфремов звинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій для зміни меж території та державного кордону України.

Його також обвинувачують в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державній зраді, а саме: надання іноземній організації та її представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА