18:20 17.08.2017

Розенблат втратив свій закордонний паспорт і здав диппаспорт

2 хв читати
Розенблат втратив свій закордонний паспорт і здав диппаспорт

За інформацією Міграційної служби України, закордонний паспорт народного депутата Борислава Розенблата втрачений, і він звернувся по оформлення нового, повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Кравченко.

"За наявною у нас інформацією, пану Розенблату було видано два документи для виїзду за кордон - це (закордонний - ІФ) паспорт громадянина України, який значиться, за даними Державної міграційної служби, втраченим", - сказав він журналістам у Києві в четвер.

Прокурор припустив, що така інформація ґрунтується на відповідній заяві власника паспорта.

"По-друге, у нас є інформація, отримана з Міністерства закордонних справ, що Розенблат здав свій закордонний паспорт, який є дипломатичним. Тому говорити, що він в цьому випадку не виконав рішення суду, ми не можемо", - сказав М.Кравченко.

При цьому він наголосив, що рішення суду, яким Б.Розенблат зобов'язаний здати закордонний паспорт, поширюється не лише на наявні у нього нині документи, а й на майбутні.

"Зокрема, в цьому випадку на ту обставину, що Розенблат звернувся із заявою про видачу нового паспорта", - повідомив прокурор.

Солом’янський районний суд розпочав розгляд клопотання про перегляд рішення суду про запобіжний захід Б.Розенблату у зв'язку з нововиявленими обставинами. Суддя оголосила перерву в засіданні для того, щоб надати час учасникам процесу та суду отримати матеріали справи й ознайомитися з ними. Дату і час продовження засідання не визначено.

Водночас прокурор М.Кравченко пояснив, що у випадку з "нововиявленою обставиною" йдеться про те, що в рішенні суду, яким на нардепа було покладено зобов'язання здати закордонні паспорти, було допущену друкарську помилку в номері та серії паспорта, який підлягає здачі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

Парламент Естонії запропонував Естонській православній церкві порвати з Московським патріархатом

Пожежа на "Хімрезерві" не призвела до погіршення якості повітря - голова Кіровоградської ОВА

Зеленський: Президент Литви підтвердив свою участь у Саміті миру у Швейцарії та висловив готовність активно сприяти участі інших країн

Суд засудив ухилянта до трьох років позбавлення волі - прокуратура

МСЕК встановлюватиме ступінь втрати працездатності та інвалідності військовослужбовців на підставі рішення ВЛК - МОЗ

Зеленський і Каллас обговорили майбутній Саміт миру у Швейцарії та фіналізацію двосторонньої безпекової угоди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА