07:57 11.10.2017

Дружина Дмитра Хворостовського спростувала повідомлення про його смерть

1 хв читати
Дружина Дмитра Хворостовського спростувала повідомлення про його смерть

Дружина російського оперного співака Дмитра Хворостовського спростувала повідомлення про його смерть, які в ніч на середу поширилися в ЗМІ і соцмережах.

"Мій чоловік в порядку і спокійно спить поруч зі мною!", - написала вона у себе в фейсбуці.

Спростування також з'явилося в офіційному акаунті Дмитра Хворостовського в фейсбуці. "Всупереч кільком помилковим повідомленням російських ЗМІ, Дмитро живий і відпочиває вдома. На вихідних до нього приїдуть батьки, щоб разом відсвяткувати його день народження".

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Хворостовський помер у своїй лондонській квартирі, не доживши кілька днів до 55-річчя.

Хворостовський протягом двох років лікується від раку: в червні 2015 го року він оголосив, що у нього діагностовано пухлину мозку, і що він планує пройти лікування в онкологічній клініці в Лондоні. На час лікування співак зробив перерву у своїй концертній діяльності, проте пізніше відновив її.

У грудні 2016 року Хворостовський за порадою лікарів був змушений скасувати свій виступ у Великому Театрі, де він повинен був співати в постановці "Дон Карлос", і поїхав до Лондона для лікування і відпочинку. Трохи пізніше він заявив про те, що в доступному для огляду майбутньому не братиме участі в оперних постановках через проблеми з балансом, проте продовжить давати концерти і записувати альбоми.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА