13:24 26.10.2017

Умеров заявляє, що звільнення його і Чийгоза стало можливим завдяки діям Ердогана, Порошенка, Чубарова і Джемілєва

1 хв читати
Умеров заявляє, що звільнення його і Чийгоза стало можливим завдяки діям Ердогана, Порошенка, Чубарова і Джемілєва

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявляє, що його звільнення і звільнення Ахтема Чийгоза стало можливим завдяки діям президентів Туреччини і України Реджепа Таїпа Ердогана і Петра Порошенка, а також лідера Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова і уповноваженого президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

"Це стало можливим в завдяки дуже великому інтересу і конкретним діям великої кількості людей, міжнародної спільноти та конкретно президента Турецької Республіки пана Ердогана, дій президента України Порошенка, дій лідера Межліса кримськотатарського народу і лідера кримськотатарського народу Рефата Чубарова і Мустафи Джемілєва", - сказав І .Умеров на спільній з А.Чийгозом прес-конференції в Анкарі (Туреччина) в четвер.

Як повідомлялося, 11 вересня російський суд у Криму засудив А.Чийгоза до 8 років колонії суворого режиму. 27 вересня Сімферопольський районний суд ухвадив вирок у справі І.Умерова та призначив йому покарання у вигляді двох років колонії-поселення.

25 жовтня їх передали Туреччині, після чого вони мають прибути до України. Їх звільнено від кримінальної відповідальності, але їм заборонено проживати в Криму, тому вони працюватимуть у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА