19:40 12.11.2017

Netflix намагається переписати сценарій "Карткового будиночка" без Спейсі

2 хв читати
Netflix намагається переписати сценарій "Карткового будиночка" без Спейсі

Компанія Netflix поки не готова остаточно закрити серіал "Картковий будиночок", головна зірка якого Кевін Спейсі опинився в центрі скандалу про домагання. Як повідомляє CNN, сценаристи намагаються в найкоротші терміни переробити сюжет і викреслити персонажа Спейсі.

Раніше Netflix оголосила, що припиняє співпрацю зі Спейсі, а також зйомки "Карткового будиночка" за участю актора. Після цього оголошення з'явилися чутки, що новий шостий сезон виявиться не закінченим зовсім. Тепер же творці намагаються переписати сценарій сезону, який повинен стати останнім, без головного персонажа - президента США Френка Андервуда, якого грає Спейсі.

Як нагадує CNN, в британському оригіналі, на основі якого знято американський серіал, головний герой Френсіс Уркхарт гине від рук убивці.

Але навіть коли сценаристи придумають новий напрямок серіалу, остаточне слово про майбутнє шостого сезону залишається за продюсерами Netflix, які відмовляються коментувати повідомлення ЗМІ.

Джерело повідомило CNN, що актори і знімальна група до Дня подяки (в цьому році це 23 листопада) будуть знати, що чекає "Картковий будиночок".

Зйомки були зупинені 31 жовтня. До цього моменту вони тривали близько двох тижнів. Складність також в тому, що актори і знімальна група задіяні в інших проектах і можуть приділити "Картковому будиночку" обмежений час через контрактні зобов'язання.

Одним з найбільш очевидних варіантів розвитку сюжету без Спейсі став би вихід на перший план дружини головного героя - Клер Андервуд, яку грає Робін Райт. Представники актриси відмовилися коментувати CNN її майбутнє в проекті. Також не дав коментарів актор Майкл Келлі, який виконує роль глави апарату президента Андервуда. З чуток, Netflix розробляє можливість створення спін-оффів "Карткового будиночка" за участю героя Келлі.

Рішення продюсерів очікують в цілому дві тисячі осіб, задіяних на зйомках.

Після відмови Netflix працювати зі Спейсі стало відомо, що творці фільму "Всі гроші світу", в якому актор виконав головну роль, перезнімуть всі сцени з його участю. Замість Спейсі магната Пола Гетті зіграє канадський актор Крістофер Пламмер.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА