16:12 20.11.2017

У Житомирській області невідомі відібрали у вінницьких підприємців 30 кг золота

1 хв читати
У Житомирській області невідомі відібрали у вінницьких підприємців 30 кг золота

 У Житомирській області невідомі напали на автомобіль підприємців з Вінниці і відібрали у них 30 кг золота, повідомляє поліція.

За інформацією прес-служби поліції Житомирської області, інцидент стався 19 листопада близько 20:00 на автошляху Житомир-Могилів-Подільський у с. Гришківці Бердичівського району. Невідомі напали на автомобіль Volkswagen Tiguan, в якому двоє підприємців перевозили з Києва до Вінниці близько 30 кг ювелірних виробів із золота.

"Озброєні нападники, які пересувалися на кількох автомобілях, заблокували рух Volkswagen на кільці для розвороту і силою витягли з салону водія. У цей час пасажир намагався втекти з автомобіля, однак розбійники завдали йому вогнепального поранення у ногу", - зазначено в повідомленні.

Зловмисники заволоділи ювелірними виробами і поранили пасажира.

Пізніше пораненого пасажира, який залишився на місці події, побачили інші учасники дорожнього руху і викликали йому швидку допомогу.

Як встановили правоохоронці, потерпілі є жителями м. Вінниця, 1973 року народження, які протягом кількох днів перебували в столиці як учасники виставки ювелірних виробів.

За цим фактом проводиться досудове розслідування по ч.4 ст.187 (розбій, вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці проводять комплекс слідчо-розшукових заходів зі встановлення та затримання нападників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА