12:39 06.03.2018

Сили АТО затримали 47-річного громадянина РФ з документами й автоматом

1 хв читати
Сили АТО затримали 47-річного громадянина РФ з документами й автоматом

Сили антитерористичної операції затримали 47-річного громадянина Російської Федерації Миколу Покусаєва, який мав при собі повний комплект документів, автомат і військову уніформу, повідомляє штаб АТО.

"Днями військовослужбовці одного з передових підрозділів сил антитерористичної операції захопили найманця російсько-окупаційних військ громадянина Російської Федерації Миколу Покусаєва", - повідомив прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

У штабі зазначили, що після затримання росіянина проросійські ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що він нібито завербований СБУ, є злочинцем, асоціальною особою і навіть підозрюється в педофілії.

"У версії прокремлівських ЗМІ він лише перебував на випробувальному терміні... Натомість, за словами наших бійців, у 47-річного росіянина були при собі повний комплект документів, споряджений автомат та уніформа, поширена серед незаконних збройних формувань, що тимчасово окупували окремі райони Донбасу. Військово-облікова спеціальність – механік-водій", - повідомили в штабі АТО й нагадали, що серед так званого командування російсько-окупаційних військ давно впроваджено практику "списувати бійця заднім числом, щоб не платити компенсацію родині".

"Наразі росіянин Микола Покусаєв до дрібних деталей на папері згадує своє перебування на окупованих територіях, смакує українським борщем і знайомиться з тим, що про нього понаписували "брати по зброї", - повідомили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА