19:46 31.03.2018

Опубліковано список гостей, запрошених на весілля принца Гаррі і Меган Маркл

2 хв читати
Опубліковано список гостей, запрошених на весілля принца Гаррі і Меган Маркл

Опубліковано список гостей, які будуть запрошені на весілля принца Гаррі та Меган Маркл. В цілому розіслано близько 600 запрошень. Про це повідомляє журнал Elle з посиланням на відповідний список Кенсингтонського палацу, який опинився в розпорядженні видання.

Дизайн і друк запрошень за традицією довірили друкарській компанії Barnard and Westwood, яка з 1985 року виконує замовлення за дорученням королівської сім'ї. Запрошення були надруковані на верстаті 1930-х років чорним шрифтом на білому папері з золотим вензелем герба принца Уельського.

Палац підтвердив, що в рамках весільної церемонії Гаррі і Маркл також проведуть приватний прийом для 200 гостей у Фрогмор-гаус (Frogmore House), заміській резиденції членів британської королівської сім'ї, яка знаходиться недалеко від Віндзорського замку.

Раніше видання Brides повідомляло, що з боку нареченого на церемонію запрошені колишній президент США Барак Обама, з яким принц підтримує дружні стосунки, з дружиною Мішель, канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо, кронпринцеса Швеції Вікторія і королівська сім'я Іспанії, Девід і Вікторія Бекхем, актриса Марго Роббі та інші.

Меган Маркл запросила на весілля свою кращу подругу, індійську акторку Пріянку Чопра, яка може стати подружкою нареченої. Також вона відправила запрошення широко відомій у модних колах Олівії Палермо, тенісистці Серені Вільямс, стилісту Джесіці Малруні і своїм колегам з серіалу "Форс-мажори" Патріку Джею Адамсу та Ебігейл Спенсер.

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі має відбутися 19 травня в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, після чого гостей чекає урочистий обід в залі Святого Георгія, влаштований королевою Єлизаветою II.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА