17:31 12.04.2018

НАЗК внесло припис Авакову

1 хв читати
НАЗК внесло припис Авакову

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) на своєму засіданні внесло припис міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову щодо начальника Медичного реабілітаційного центру МВС України "Перлина Прикарпаття" Петра Іванишина через конфлікт інтересів.

Як повідомляє в четвер прес-служба НАЗК, припис внесено в зв'язку з порушенням П.Іванишиним вимог ч.1 ст. 36 закону "Про запобігання корупції" щодо запобігання конфлікту інтересів у зв'язку з наявністю корпоративних прав.

Національне агентство встановило, що начальник Медичного центру "Перлина Прикарпаття" як чиновник юридичної особи публічного права, не передав належні їм корпоративні права в управління іншим особам протягом 30 днів після призначення на посаду.

"Згідно з приписами, Національне агентство вимагає провести службове розслідування і розглянути питання про притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності", - зазначено в повідомленні.

Приписи НАЗК є обов'язковими до виконання. За невиконання цих приписів керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА