18:04 30.06.2018

Омелян хоче, щоб туроператором Oasis Travel зайнялася прокуратура

2 хв читати
Омелян хоче, щоб туроператором Oasis Travel зайнялася прокуратура

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян називає "обурливою" ситуацію з українцями, які "застрягли" в аеропорту Тунісу, і заявляє, що Мінінфраструктури вимагатиме від ГПУ порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel.

"Туроператор Oasis Travel заборгував перевізнику Bravo понад мільйон доларів і не заплатив ні цента. Про цю ситуацію Oasis Travel знав, були різні моменти врегулювання, ніяких коштів не надходило. Проте авіакомпанія Bravo за свій рахунок вже вивезла 650 туристів в Україну, цієї ночі був ще один додатковий борт, який забрав 120 людей, ще залишається, за нашими підрахунками, близько 800", - завив міністр в ефірі телеканалу "112 Україна" в суботу.

За словами В.Омеляна, в понеділок буде ще п'ять рейсів, які авіакомпанія теж виконує за свій рахунок, щоб всі українці повернулися додому. Два рейси будуть на Львів і три - на Київ. Найближчим часом буде графік цих польотів.

"Всі люди повернуться. Щодо перебування (туристів в Тунісі - ред.) до понеділка, туроператор Oasis Travel узяв на себе зобов'язання розмістити всіх людей за свій рахунок у готелях Тунісу", - додав міністр.

"Це обурливий випадок. Я буду рекомендувати Мінекономрозвитку позбавити цього туроператора ліцензії. Буде звернення до ГПУ, щоб порушити кримінальну справу, тому що ми маємо випадок з банальним шахрайством - коли гроші отримано, а послуги не надано", - підкреслив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА