16:11 25.07.2018

Трамп засмучений записом розмови зі своїм колишнім адвокатом про виплати дівчині Playboy

2 хв читати
Трамп засмучений записом розмови зі своїм колишнім адвокатом про виплати дівчині Playboy

Президент США Дональд Трамп розкритикував у середу свого колишнього адвоката Майкла Коена за те, що той в 2016 році таємно записав їхню розмову про можливі виплати за мовчання моделі Playboy Карен Макдугал.

"Який юрист записує (розмови - ІФ) з клієнтами? Це сумно!" - написав він на своїй сторінці в "Твіттері".

"Це перший такий випадок? Я про таке ніколи не чув. І чому цей аудіозапис так різко обривається на тому моменті, коли я імовірно кажу щось позитивне?" - додав президент.

Американський телеканал Сі-Ен-Ен у ніч на середу опублікував аудіозапис, на якому Д.Трамп, у статусі кандидата на президентських виборах, імовірно обговорює зі своїм колишнім адвокатом Майклом Коеном питання про виплати за мовчання екс-моделі журналу Playboy К.Макдугал.

Аудіозапис, таємно зроблений М.Коеном під час зустрічі з Д. Трампом у 2016 році, потрапив на телеканал від юриста, що представляє інтереси колишнього адвоката Д. Трампа Ланні Девіса. За його словами, на записі чутно, як Д.Трамп, обговорюючи якесь "фінансування", наказує М.Коену "заплатити готівкою".

У свою чергу адвокат американського президента Руді Джуліані заявив в інтерв'ю телеканалу "Фокс ньюс", що на аудіозаписі Д.Трамп говорить М.Коену "не платити готівкою".

"Я згоден з тим, що цей аудіозапис трохи нерозбірливий, але я запевняю вас, що ми прослухали його багато, багато разів і з розшифровки одразу зрозуміло, що президент Трамп каже" не плати готівкою ", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що М.Коен в 2016 році таємно вів аудіозапис розмови про виплати колишній моделі Playboy Д.Трампом, коли той був кандидатом у президенти США від Республіканської партії. К.Макдугал заявляла, що у неї були стосунки з Д.Трампом у 2006 році, після того як він одружився на Меланією Трамп.

Адвокат Д. Трампа Р.Джуліані після публікації підтвердив, що запис розмови дійсно існує, але заявив, що К.Макдугал гроші не виплачували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА