18:08 02.08.2018

Поліція відкрила справу за статтею "замах на умисне вбивство" після вибуху авто і травмування водія в Кам'янському на Дніпропетровщині

2 хв читати
Поліція відкрила справу за статтею "замах на умисне вбивство" після вибуху авто і травмування водія в Кам'янському на Дніпропетровщині

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на умисне вбивство" за фактом вибуху в м.Кам'янськ (Дніпропетровська обл.) автомобіля і травмування водія цієї машини.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, в четвер, 2 серпня, близько 15.25 на перехресті вулиць Москворецька і Сачко під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував 49-річний чоловік. Водій отримав важкі травми і був доправлений до міської лікарні.

На місці працюють слідчі і вибухотехніки. Проводяться всі необхідні експертизи та інші слідчі дії. До розслідування злочину залучено співробітників департаменту стратегічних розробок і аналізу Нацполіції.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для багатьох людей).

Як повідомляли місцеві інтернет-видання, в Кам'янському (колишній Дніпродзержинськ) у четвер удень стався вибух мікроавтобуса, унаслідок якого постраждав депутат Кам'янської міської ради від ВО "Батьківщина", директор КП "Трамвай" Віталій Чернявський, відомий своєю волонтерською діяльністю в зоні проведення операції об'єднаних сил.

Його доправлено до міської лікарні швидкої медичної допомоги. За словами головлікаря, медики роблять все можливе для його порятунку, стан потерпілого "важкий, сильно постраждали ліва рука і ліва нога".

За інформацією ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, повідомлення про пожежу в автомобілі на перехресті вулиць Москворецька і Сачко (Заводський район) надійшло на лінію "101" о 15:19. Прибулі за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогонь пошкодив салон автомобіля Volkswagen Transporter T-4 на площі 7 кв. м.

"На місці пожежі постраждав чоловік, власник автомобіля, якого каретою швидкої допомоги госпіталізували до реанімаційного відділення Кам'янської міської лікарні швидкої медичної допомоги", - зазначили у ГУ ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА