20:58 29.08.2018

Портнов заявляє, що отримав телеканал NewsOne в управління на три роки

2 хв читати
Портнов заявляє, що отримав телеканал NewsOne в управління на три роки

Колишній заступник глави адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявляє, що підписав угоду про управління телеканалом NewsOne (ТОВ "Новини 24 години", Київ) терміном на три роки.

"Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки. За умовами договору мені на комерційних умовах передано право провадити всю діяльність з управління телеканалом", - написав А.Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в його діяльність або припинити договір в односторонньому порядку, а якщо захоче продати канал, то повинен пріоритетно запропонувати його А.Портнову.

"Планую проявляти повагу до всіх, хто причетний до створення і роботи телеканалу, його менеджменту та журналістів, забезпечити їх максимальну незалежність і захищеність від тиску правоохоронців і адміністрації президента, доступ усіх політичних сил і кандидатів у президенти до інформаційних можливостей телеканалу", - написав А.Портнов.

Як повідомлялося, NewsOne вийшов в оновленому форматі з 24 серпня 2015 року. Входить до всіх основних кабельних мереж України та здійснює мовлення в аналогових і цифрових пакетах операторів у HD- і SD-форматах.

Раніше власником телеканалу був позафракційний народний депутат Є.Мураєв, проте в липні 2018 року структура власності змінилася: власником ТОВ "Новини 24 години" стало швейцарське акціонерне товариство MW Investment AG, кінцевим бенефіціаром якого є батько Є.Мураєва Володимир Мураєв.

А.Портнова розшукувало Головне управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України за обвинуваченням у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191 КК України). Датою зникнення А.Портнова зазначено 15 січня 2015 року. 12 листопада 2015 року його розшук було припинено через встановлення місцезнаходження.

У 2014 році А.Портнов залишив територію України, проживав у Москві (РФ), Відні (Австрія).

Прокуратура Криму перевіряє причетність А.Портнова до постанови Верховної Ради Криму під час початку окупації півострова. Пізніше народний депутат Андрій Левус (фракція "Народний фронт") заявив, що СБУ розпочала розслідування можливої причетності А.Портнова до анексії Росією Криму в рамках кримінального провадження за статтею "державна зрада"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд ухвалив вирок голові компанії "Metalhouse LLC" і його спільнику за співпрацю з бізнесменом Курченком

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА