16:08 31.08.2018

Прокуратура направила до суду справу стосовно киянина, який стріляв у активістів під час Євромайдану

1 хв читати

Київська місцева прокуратура №2 завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, який стріляв по активістах "Самооборони" Дарницького району столиці в ніч на 22 лютого 2014 року під час Революції гідності.

"Підозрюваний, перебуваючи біля одного з житлових будинків разом із невстановленою особою, матеріали щодо якої виділено в окреме кримінальне провадження, побачив трьох громадських активістів, які добровільно патрулювали вулиці для підтримання порядку. Почувши фразу "Слава Україні" зловмисник дістав із автомобіля предмет, схожий на мисливську рушницю, та здійснив кілька пострілів у бік активістів. Один із добровольців під час стрілянини дістав вогнепальне поранення. Його госпіталізували", - йдеться в повідомленні прокуратури Києва на сторінці в соцмережі в Facebook у п'ятницю.

У прокуратурі столиці інформують, що, за результатами розслідування, чоловіка, який стріляв у активістів, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень) і ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (грубе порушення громадського порядку із застосуванням вогнепальної зброї).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА