21:27 08.09.2018

Оновлений КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу і втричі збільшив пропускні можливості

2 хв читати
Оновлений КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу і втричі збільшив пропускні можливості

У Луганській області поблизу проведення операції об'єднаних сил в суботу відновив роботу контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"За рішенням Командувача об'єднаних сил після проведення відповідних робіт з реконструкції і розвитку відновив функціонування контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Тепер можливості КПВВ зростуть - щодоби перетинати лінію розмежування зможуть 10-12 тисяч громадян", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, оновлений КПВВ проінспектували голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз і начальник штабу Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Олег Цевельов.

"Загальна вартість ремонтно-відновлювальних робіт на цьому КПВВ становить майже 20 млн. грн. Гроші на ці потреби виділені з обласного бюджету. Наша мета полягала в створенні комфортних умов перетину лінії розмежування для людей з обмеженими можливостями, дітей, хворих, вагітних, людей старшого віку ... Завдяки збільшенню кількості робочих місць для перевірки документів скоротяться багатогодинні черги на КПВВ. А час очікування можна провести в павільйонах, пункті відпочинку, спеціально обладнаній кімнаті для потреб матері і дитини ", - повідомив Ю.Гарбуз.

Нині на контрольному пункті оновили дорожнє покриття, є пункт надання медичної допомоги, туалети, відремонтували бліндаж-укриття на 50 осіб, навіси для відвідувачів, огорожі, вагончики, місця зупинки маршрутних транспортних засобів.

Крім того, змонтовані нові модулі для проведення паспортного і фіскального контролю. Є також модуль для гуманітарних організацій, в тому числі для представництв Червоного Хреста. Всі модулі оснащені, малі архітектурні форми підключені до централізованого електро- і водопостачання, водовідведення. Крім того, тепер на пункті пропуску працюватиме пересувний модуль "Ощадбанку".

"Також на оновленому контрольному пункті збільшено кількість автоматизованих робочих місць перевірки документів і штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції. Крім цього, для оперативного виявлення загроз терористичного характеру і своєчасної протидії протиправним діям додатково контрольний пункт обладнаний камерами відеоспостереження", - підсумували в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА