17:40 03.10.2018

Ситник: Поява в ЗМІ інформації про начебто відкриття НАБУ проваджень стосовно Ляшка, Петренка та Геращенка - це технологія для настроювання всіх проти Бюро

2 хв читати
Ситник: Поява в ЗМІ інформації про начебто відкриття НАБУ проваджень стосовно Ляшка, Петренка та Геращенка - це технологія для настроювання всіх проти Бюро

 У появі інформації про начебто відкриття кримінальних проваджень та висунення підозри лідеру парламентської фракції Радикальної партії Олегу Ляшку, міністру юстиції Павлу Петренку та нардепу від фракції "Народний фронт" Антону Геращенку директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник убачає чергову технологію еліт проти НАБУ.

"НАБУ офіційно ніякого проекту подання або підозри щодо пана Ляшка нікуди не направляло", - сказав А.Ситник журналістам у середу в Києві, коментуючи інформацію про те, що може бути відкрито провадження стосовно О.Ляшка, П.Петренка та А.Геращенка.

З огляду на це він зазначив: "Що стосується пана Петренка. Є рішення суду. І на той час, коли з'явилася новина, що ми когось викрили, у нас цього рішення не було, а провадження взагалі ніякого не було. Та сама ситуація і щодо Геращенка".

Директор Бюро пояснив: "Це така чергова технологія, яка використовується фактично для об'єднання певних еліт проти нас. Іноді, коли я читаю новину, навіть не знаю, звідки вона береться... це фактично така технологія, щоб розпалити усіх, тримати в тонусі і намагатися якимсь чином зараз без аудиту припинити роботу Антикорупційного бюро".

У середині вересня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що НАБУ за рішенням суду відкрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення нардепа А.Геращенка, передбачене ч. 34 ст.368-2 Кримінального кодексу України.

У ЗМІ також з'явилася інформація про те, що суд зобов'язав НАБУ відкрити провадження за підозрою міністра юстиції України Павла Петренка в декларуванні недостовірної інформації,.

Окрім цього, ЗМІ повідомили, що НАБУ і САП готують подання про зняття недоторканності з лідера фракції Радикальної партії О.Ляшка за підозрою в декларуванні недостовірної інформації та незаконному збагаченні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА