19:46 04.11.2018

У небі над Канадою зіткнулися два літаки

2 хв читати
У небі над Канадою зіткнулися два літаки

У небі над канадським містом Короп у 30 км від столиці країни, Оттави, зіткнулися два літаки. Про це з посиланням на дані місцевої поліції повідомляє телеканал CBC News. CTV News Ottawa уточнює, що аварія сталася за участю "невеликого літака і більшого" повітряного судна. CBC News з посиланням на поліцію пізніше уточнив, що обидва літаки були невеликими.

Подія, за інформацією співробітників правоохоронних органів, сталося близько 10:11 за місцевим часом (17:11 за київським часом). Один з літаків, як вказали в поліції, після зіткнення впав у поле. Краху він зазнав біля McGee Side Road. Інший літак після аварії був перенаправлений в міжнародний аеропорт Оттави, там він благополучно приземлився, повідомили CBC News.

Скільки людей знаходилося на борту обох літаків у поліції не повідомляють. Також не коментують співробітники правопорядку і інформацію про постраждалих. CTV News відзначає, що, швидше за все, люди внаслідок аварії отримали серйозні травми.

На борту літака, який після авіаподії приземлився в аеропорту Оттави, перебували двоє людей, розповіли потім CTV News очевидці. Чи постраждали вони, співрозмовники видання не уточнили. Медики коментувати інцидент відмовилися, перенаправивши журналістів у аеропорт Карпа (Carp Airport). Представники повітряної гавані в свою чергу заявили, що додаткових деталей у них поки немає.

Наразі на місці події працюють рятувальники, лікарі і поліцейські. Інших подробиць про те, що трапилося співробітники правоохоронних органів не розкривають.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА