07:34 22.11.2018

Автошляхи України, раніше блоковані власниками авто на єврономерах, розблоковані

2 хв читати
Автошляхи України, раніше блоковані власниками авто на єврономерах, розблоковані

Усі дороги, заблоковані внаслідок акції протесту громадської організації "АвтоЄвроСила", розблоковані. Участь взяло близько 6 тис автовласників на єврономерах, правоохоронці зареєстрували 186 звернень громадян та зафіксували 15 правопорушень у різних регіонах України, повідомив прес-секретар Нацполіції Ярослав Тракало.

"Станом на зараз (вечір середи - ІФ) проїзд на всіх автодорогах держави, де був утруднений або заблокований рух транспорту у зв'язку з акцією водіїв на нерозмитнених автомобілях, - розблоковано", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Я.Тракало підкреслив, що всього за період проведення акції, за приблизними підрахунками, участь у ній взяли близько 6 тис громадян (майже 3,5 тис ТС).

За його словами, за цей час до поліції надійшло і було зареєстровано 186 звернень, пов'язаних з перекриттям доріг і інших правопорушень.

"Зокрема, 131 повідомлення про перекриття руху. Найбільше таких повідомлень зафіксовано в Київській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській і Сумській областях", - написав він.

Також він зазначив, що станом на вечір середи до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 15 правопорушень.

З них 11 - за ч.1 ст.279 КК (блокування транспортних комунікацій) - по 3 в Житомирській і Рівненській областях, по одному в Закарпатській, Одеській, Полтавській, Черкаській та Чернігівській; 2 - за ч.2 ст.345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і 1 - за ч.1 ст.259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) - у Рівненській області; 1 - ч.2 ст.296 КК (хуліганство, вчинене групою осіб) у Полтавській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА