09:01 18.12.2018

Суд у вівторок оголосить вирок екс-раднику Трампа

1 хв читати
Суд у вівторок оголосить вирок екс-раднику Трампа

Окружний суддя США у вівторок оголосить вирок екс-раднику президента США з національної безпеки Майклу Флінну, повідомляють західні ЗМІ.

Засідання у справі розпочнеться у Вашингтоні об 11:00 за місцевим часом під керівництвом окружного судді Еммета Саллівана.

Флінн, пробувши на посаді радника президента близько трьох місяців, був змушений піти у відставку, так як опинився серед фігурантів розслідування приписуваних РФ спроб вплинути на президентські вибори в США 2016 року. У провину Флінну ставиться те, що він на допитах у ФБР брехав щодо змісту своїх бесід під час контактів з російським послом. На початку грудня 2017 року Флінн уклав угоду зі слідством і визнав провину в наданні неправдивих свідчень ФБР.

Максимальний термін за такий злочин, як правило, становить п'ять років, проте визнання провини М.Флінном передбачає, що він може отримати від нуля до шести місяців тюремного терміну.

Також М.Флінн надав свідчення спецпрокурору Роберту Мюллеру, який згодом заявив суду, що М.Флінн надав слідству "значну допомогу". Р.Мюллер заявив, що М.Флінн не повинен відбувати тюремний термін.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА