11:40 29.01.2019

Голова Херсонської ОДА - батьку Катерини Гандзюк: Треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей

2 хв читати
Голова Херсонської ОДА - батьку Катерини Гандзюк: Треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей

Голова Херсонської обласної державної адміністрації, колишній народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Андрій Гордєєв, якого батько покійної радниці мера Херсона Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк називав серед тих, хто співпрацює з організаторами вбивства його дочки, закликає не піддаватися на провокації та політичні маніпуляції нечистих людей.

"Я розумію емоції батька Катерини Гандзюк. Він втратив найдорожче - єдину доньку, яку плекав усім серцем. Таку втрату не може залікувати час! Він б'ється, як кожен би на його місці, щоб знайти справедливість. Проте, шукаючи справедливість, важливо не зачіпати безневинних людей, мішаючи всіх докупи. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей", - написав А.Гордєєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На його думку, останні інформаційні випади, зокрема з використанням його імені та посади, свідчать про те, що "батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять в тіні".

"Справа буде доведена до кінця. Все, що в наших силах, ми спрямуємо для пошуку винних осіб. Я відкритий для допомоги та повністю згоден з тим, що такі страшні речі не можуть відбуватися на Херсонщині та залишатися безкарними", - наголосив голова Херсонської ОДА.

Як повідомлялося, 28 січня 2019 року В.Гандзюк на засіданні ТСК Верховної Ради з контролю над розслідуванням нападів на громадських активістів висловив сподівання, що партії "Блок Петра Порошенка" та "Батьківщина" припинять політичну співпрацю з членами цих партій із Херсонської обласної ради і державної обласної адміністрації, які співпрацюють з підозрюваним в організації вбивства його дочки.

За словами В.Гандзюка, з цим підозрюваним співпрацюють голова Херсонської обласної ради, член партії "Батьківщина" Владислав Мангер, голова Херсонської обласної державної адміністрації, член "Блока Петра Порошенко" Андрій Гордєєв, його заступник Євген Рищук. "Ці люди мають зникнути з політичного горизонту. Вони скомпрометовані назавжди", - сказав батько вбитої активістки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА