08:50 13.02.2019

На Берлінале посилили заходи безпеки на час прем'єри фільму про мафію Неаполя

2 хв читати
На Берлінале посилили заходи безпеки на час прем'єри фільму про мафію Неаполя

Організатори 69-го Берлінського кінофестивалю посилили заходи безпеки на час прем'єри фільму "Піраньї Неаполя", що розповідає про італійську мафію.

"Ми тісно співпрацюємо з органами безпеки. Зокрема, ми завчасно вжили заходів щодо запобігання можливих загроз. Однак ми зі зрозумілих причин не можемо розголошувати деталі", - повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі фестивалю.

Відзначається, що це пов'язано з тим, що сценарист картини, письменник і журналіст Роберто Савьяно, знаходиться під охороною Міністерства внутрішніх справ Італії, оскільки мафія винесла йому смертний вирок.

Раніше на прес-конференції знімальної групи було збільшено кількість охоронців, які завжди присутні на прес-заходах. А вздовж дороги, яка веде до червоної килимової доріжки у Берлінале Паласт, розташувалися кілька додаткових машин поліції.

Сав'яно на прес-конференції заявив, що, незважаючи на погрози, він продовжить свою роботу.

"Журналістів, людей, які займаються письменством, зараз вбивають по всій Європі. Це означає, що Старий світ - більше не безпечне місце для тих, хто пише в Європі. Це великі негативні зміни. Але я сам перебуваю в мирі і не хвилююся. Я продовжу писати і розповідати історії. Про те, з якими труднощами змушені стикатися люди, про труднощі, які створює перед ними держава", - сказав він.

Він висловив упевненість, що "Піраньї Неаполя" є розповіддю про сьогоднішній світ через призму Неаполя. "Ми хотіли показати, що це частина світу, в якому ми живемо. Він про те, що люди змушені братися за зброю, щоб піднятися по харчовому ланцюжку. Діти завжди були частиною мафіозних угруповань, але ми показуємо унікальну ситуацію, коли вони очолюють одне з них", - продовжив сценарист.

У фільмі "Піраньї Неаполя" розповідається про те, як неаполітанські підлітки прокладають собі шлях з низів, щоб стати королями злочинного світу в місті.

Головні ролі в картині виконали Франческо Ді Наполі, Артем Ткачук, Вівівана Апре, Паскуале Маротта.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА