10:55 16.03.2019

Сили ООС надійно контролюють лінію зіткнення на Донбасі - Наєв

1 хв читати
Сили ООС надійно контролюють лінію зіткнення на Донбасі - Наєв

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що українські військові надійно контролюють лінію розмежування на Донбасі і ніколи не ведуть вогонь по населених пунктах.

"Констатую, що на цьому етапі Об'єднані сили не раз демонстрували здатність не тільки відбивати удари 1-го і 2-го армійських корпусів, сформованих російським військовим керівництвом ("армії" так званих "Л/ДНР"), а й наносити адекватні відповіді. Лінію розмежування на Донбасі ми контролюємо надійно, - сказав С.Наєв в інтерв'ю газеті "Факти".

При цьому він наголосив, що українські військові мають бути готові "щохвилини і щомиті" до будь-яких можливих викликів і погроз.

С.Наєв зазначив, що за чисельністю і озброєнням перевага на боці армії Російської Федерації. "Тому в разі можливої повномасштабної агресії наш успіх залежатиме не лише від стійкості солдатів і офіцерів, а й від консолідації українського народу, послідовності наших союзників і міжнародних партнерів, адже з такою загрозою реально можна впоратися тільки спільно", - сказав він.

Командувач Об'єднаних сил також запевнив, що українські військові не ведуть вогонь по населених пунктах.

"Можу запевнити, що Об'єднані сили ніколи - це я наголошую! - не ведуть вогонь по українських населених пунктах. Адже там проживають наші співвітчизники. Ми твердо і послідовно дотримуємося Мінських домовленостей, а вогонь відкриваємо виключно у відповідь", - сказав С.Наєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА