18:43 22.05.2019

Зеркаль залишається заступником міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції та сподівається продовжити роботу, яку любить

2 хв читати
Зеркаль залишається заступником міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції та сподівається продовжити роботу, яку любить

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль у контексті кадрових указів президента Володимира Зеленського пояснила, що вона наразі обіймає цю посаду та сподівається продовжити свою роботу.

"Насамперед, моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися - заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції. Я дуже люблю те, чим я займалася, займаюся і, сподіваюся, далі займатимуся", - написала Зеркаль на своїй сторінці у Facebook.

Заступник глави МЗС зазначила, що в неї "достатньо енергії та мотивації" робити все можливе для захисту інтересів України в міжнародній політиці.

Вона подякувала за теплі відгуки в контексті її можливого призначення на посаду заступника глави Адміністрації президента, зазначивши, що, "можливо, це коли-небудь і станеться".

"Посади важливі в контексті досягнення цілей, моєю метою є просування і захист інтересів України. А кар'єрні рішення не повинні суперечити власним цінностям і принципам. Тому після проведеної інавгурації, підготовки та проведення 19 двосторонніх зустрічей президента продовжую реалізацію завдань і планів у Міністерстві закордонних справ. У нас багато викликів, справ та ідей, якими потрібно займатися щодня", - констатувала Зеркаль.

Вона зазначила, що зовнішня політика - спільна справа президента та МЗС. "Тому взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими. Ми - одна команда, і країна в нас одна", - додала заступник глави МЗС.

Серед своїх важливих завдань на найближче майбутнє Зеркаль назвала 25 травня, коли Міжнародний трибунал ООН з морського права оголосить рішення щодо українських військових кораблів і моряків, захоплених російською стороною. "А вже з самого початку червня - двотижневі слухання в Гаазі..." - додала вона.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський скасував указ про призначення Зеркаль заступником глави АП. Відповідний указ №315/2019 від 22 травня про скасування указу №309 від 21 травня оприлюднено на сайті глави держави.

"Скасувати як нереалізований указ президента України від 21 травня 2019 року №309 "Про призначення О.Зеркаль заступником глави Адміністрації президента України", - зазначено в документі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА