14:45 02.07.2019

Державіаслужба дозволила авіакомпанії "Азур Ейр Україна" літати до Туреччини, Домінікани, Таїланду та на Кубу

2 хв читати
Державіаслужба дозволила авіакомпанії "Азур Ейр Україна" літати до Туреччини, Домінікани, Таїланду та на Кубу

Державна авіаційна служба (Державіаслужба) України схвалила заявки авіакомпанії "Азур Ейр Україна" на виконання низки рейсів до Туреччини, Домінікани, Таїланду та на Кубу, відповідне рішення оприлюднено на сайті Державіаслужби.

Крім того, за підсумками засідання комісія відомства відмовила "Азур Ейр Україна" в наданні права на експлуатацію повітряної лінії Харків-Анталія з частотою сім рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень.

Комісія також анулювала права "Азур Ейр Україна" на експлуатацію повітряної лінії Київ-Ізмір із частотою чотири рейси на тиждень.

Водночас комісія надала право "Атласджет Україна" здійснювати рейси на зазначеному напрямку з тією самою частотою з необмеженим терміном дії права на експлуатацію повітряної лінії.

При цьому Державіаслужба вирішила надати "Азур Ейр Україна" права на експлуатацію повітряних ліній до Туреччини: Одеса-Даламан (три рейси га тиждень), Одеса-Бодрум (три рейси на тиждень), Львів-Бодрум (три рейси на тиждень), Харків-Бодрум (п’ять рейсів на тиждень).

"Азур Ейр Україна" також дозволили літати за маршрутами Київ - Ла-Романа (Домінікана, два рейси на тиждень), Київ-Варадеро (Куба, два рейси на тиждень) і Київ-Бангкок (Таїланд, два рейси на тиждень) із визначенням необмеженого терміну дії права на експлуатацію повітряних ліній.

Крім того, Державіаслужба погодила авіакомпанії "Ейр Таурус" можливість здійснювати авіаперевезення до Буркіна-Фасо (аеропорти Уагадугу, Джибо, Дорі, Фада-Нгурма і Уахігуя).

Як повідомлялося, пунктуальність українських авіакомпаній у травні знизилася до 84,4% (з 86,9% у квітні цього року) іноземних - до 82,8% (з 85,4% у квітні). Загальна кількість виконаних рейсів становила 3,198 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА