12:25 27.07.2019

Будівельники відвідають Станицю Луганську в понеділок для огляду обсягу робіт з відновлення мосту

1 хв читати
Будівельники відвідають Станицю Луганську в понеділок для огляду обсягу робіт з відновлення мосту

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер анонсував на понеділок, 29 липня, візит будівельної команди в Станицю Луганську (Луганська обл.) для огляду обсягу робіт з відновлення мосту.

"Інженери-будівельники вже відвідували міст. Як я розумію, в понеділок буде ще один візит", - сказав Волкер на брифінгу в суботу в Києві.

При цьому американський дипломат висловив думку, що вдасться досягти прогресу у відновленні мосту, якщо Росія зробить кроки на підтримку цього проекту.

8 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна готова в односторонньому порядку розпочати відновлення мосту в районі Станиці Луганської (Луганська обл.), якщо упродовж тижня з боку окупованих територій не розпочнеться демонтаж фортифікаційних споруд.

Тристороння контактна група (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі на засіданні 17 липня домовилася про якнайшвидший початок спільного демонтажу фортифікаційних споруд в районі смт Станиця Луганська Луганської області, зокрема встановлених на мосту через р. Сіверський Донець.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА