12:22 28.10.2019

Генпрокуратура затримала чиновника Фонду держмайна на хабарі у $30 тис.

1 хв читати
Генпрокуратура затримала чиновника Фонду держмайна на хабарі у $30 тис.

Співробітники Генеральної прокуратури України спільно з Державним бюро розслідувань і Службою безпеки України затримали чиновника Фонду державного майна (ФДМ) України після отримання хабара у розмірі $30 тис.

Як повідомляє прес-центр Генпрокуратури, хабар начальнику одного з відділів регіонального відділення ФДМ по Харківській, Донецькій і Луганській областях дав директор одного з держпідприємств. За версією слідства, зазначений чиновник вимагав і отримав від директора одного з державних підприємств неправомірну вигоду у сумі $30 тисяч за сприяння у погодженні документів щодо розпаювання земель зазначеного підприємства, а також у продовженні контракту щодо подальшого перебування останнього на посаді директора", - зазначають у прокуратурі.

Чиновника Фонду держмайна було затримано відразу після отримання хабара. Під час обшуку у нього вдома виявили готівкові кошти на суму понад півмільйона доларів США.

За фактом отримання держслужбовцем неправомірної вигоди триває розслідування за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА