16:25 28.10.2019

Поліцейські та військові перевірили будівлю, де розміщені представники Нацкорпусу в зоні ООС

2 хв читати
Поліцейські та військові перевірили будівлю, де розміщені представники Нацкорпусу в зоні ООС

Спільна група з поліцейських і військовослужбовців Військової служби правопорядку (ВСП) відвідала будівлю в м. Золоте Луганської області в зоні проведення Операції об'єднаних сил, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки, повідомив заступник голови Національної поліції України Вадим Троян.

Як повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соцмережі Facebook, глава Нацполіції наголосив, що така перевірка є нормальним процесом, а відпрацювання поліцейських і представників Військової служби правопорядку в районі проведення ООС є необхідним заходом.

"Перевірила група ВСП і поліції, все нормально, це контакт, так і має бути. Ми перебуваємо в небезпечній зоні, тут потрібно так працювати щодня", - зазначив Троян.

Троян раніше заявив, що добровольці, які перебувають у селищі Золоте-4 з легальною власною зброєю, вивезли її після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та бесіди з поліцією. За його словами, наразі в районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золотому-4 і Катеринівці, перебуває лише група волонтерів без зброї. Він додав, що поліція і гвардія виконуватимуть свої завдання за призначенням, зокрема, проводитимуть антидиверсійну роботу проти незаконних збройних формувань у зоні розведення військ.

У свою чергу заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко, коментуючи на своїй сторінці у Facebook розміщене відео про поїздку президента Зеленського в Золоте, зазначив, що воно показує "повну картину, яка дозволяє нарешті зрозуміти все: як там насправді, як живуть і що говорять люди, чого вони бояться і чого вони хочуть".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА