20:10 30.10.2019

У Генпрокуратурі триває аудит справ, у яких могли залишитися "сюрпризи" від попереднього керівництва

1 хв читати

Генпрокуратура України продовжує аудит справ, які можуть бути "з сюрпризом" від попереднього керівництва відомства, зокрема провадження, в якому фігурує "півкраїни", а також колишній віце-президент США Джо Байден і компанія Burisma ("Бурісма"), заявляє генпрокурор Руслан Рябошапка.

"Ми наразі робимо аудит усього того, що може бути з "сюрпризами" від попереднього керівництва Генеральної прокуратури. Тому ці справи виймаються. Там, де фігурує "Бурісма", це одне величезне провадження, в якому фігурує половина нашої країни, зокрема частина іноземців, а в усіх інших провадженнях, про які я говорив, фігурують високопосадовці колишнього уряду 2010-2013 років", - сказав Рябошапка журналістам у середу ввечері в Києві.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, якою є справа, "в якій фігурує півкраїни", генпрокурор сказав: "Це провадження, в якому фігурують Ложкін, Гонтарева, Філатов, Янукович, Злочевський, Курченко, Пашинський, мені здається, там Байден, і "Бурісма" і хто завгодно. Це універсальне провадження, в якому можна розслідувати що завгодно".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА