12:24 07.11.2019

На ділянці розведення у Петрівському триває сьома доба перемир'я, українська сторона готова розпочати у п'ятницю відведення сил

2 хв читати
На ділянці розведення у Петрівському триває сьома доба перемир'я, українська сторона готова розпочати у п'ятницю відведення сил

Українська сторона готова розпочати розведення сил та засобів у районі сіл Петрівського та Богданівки Волноваського району Донецької області у п'ятницю, 8 листопада, зважаючи на дотримання режиму тиші на ділянці розведення протягом обумовленого періоду, повідомив керівник прес-центру Операції об'єднаних сил Андрій Агєєв.

"Сьогодні закінчується сьома доба (дотримання режиму тиші - ІФ), сьогодні ми повідомили ОБСЄ через Міністерство закордонних справ про те, що ми готові (до розведення сил та засобів - ІФ). Від МЗС надійде підтвердження і, сподіваюся, що завтра о 12:00 все пройде за планом", - сказав Агєєв у коментарі агентству" Інтерфакс-Україна" у четвер.

Він наголосив, що українська сторона готова до початку практичного етапу процесу розведення сил та засобів на ділянці №3 у районі Петрівського та Богданівки Донецької області 8 листопада з 12:00.

"Нині у районі ділянки №3 спостерігається тиша, що дає можливість сподіватися на те, що завтра відведення відбудеться за планом. Тобто найголовніша, найнеобхідніша передумова проведення розведення на цій ділянці, як зокрема і на інших ділянках, - дотримання режиму тиші протягом семи діб із двох сторін", - зазначив Агєєв.

Як повідомлялося, розведення сил та засобів уже відбулося на двох ділянках - №1 у районі смт Станиці Луганської та №2 у районі м. Золотого Луганської області. Українська сторона раніше заявляла готовність приступити до розведення сил на ділянці Богданівка-Петрівське за умови відсутності обстрілів протягом семи діб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА