10:55 07.03.2020

Акредитацію для висвітлення судового процесу у справі МН17 запросили понад 400 представників медіа - суддя

1 хв читати
Акредитацію для висвітлення судового процесу у справі МН17 запросили понад 400 представників медіа - суддя

Акредитацію для висвітлення судового процесу у справі про збитий над Донбасом у 2014 році малайзійський "Боїнг" запросили понад 400 представників медіа, тоді як для преси в суді зарезервовано 15 місць, повідомила відповідальна за роботу зі ЗМІ під час процесу щодо МН17 суддя Йоланде Вейннобел (Yolande Wijnnobel) в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"У залі суду зарезервовано 25 місць для родичів, 15 - для преси, ще один ряд зареєстровано для родичів, які відіграють у суді певну роль – у них є право виступити в суді і розповісти про свої страждання, у них також є право заявити про відшкодування збитків, і є ряд для адвокатів і підсудних. Крім того, в цьому залі є публічна трибуна – там перебуватимуть міжнародні спостерігачі, яких вже зареєстровано 65", - розповіла Вейннобел, відповідаючи на запитання, скільки всього учасників буде в суді.

Таким чином, за словами судді, в судовій залі буде понад 100 осіб.

"Крім того, поруч із цим залом є ще три інших, в яких також можна буде спостерігати за процесом. Акредитацію для висвітлення процесу запросило понад 400 представників засобів масової інформації", - зазначила суддя.

Повний текст інтерв'ю Йоланді Вейннобел буде опубліковано на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

https://interfax.com.ua/news/interview/645515.html

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА