20:48 11.03.2020

Індія призупинила дію всіх виданих іноземним громадянам віз до 15 квітня

2 хв читати
Індія призупинила дію всіх виданих іноземним громадянам віз до 15 квітня

Індія у зв'язку з епідемією коронавірусу з 13 березня призупиняє дію всіх виданих іноземним громадянам віз до 15 квітня, повідомляє видання The Week у середу.

"Уряд Індії в середу вирішив призупинити дію всіх виданих раніше віз іноземцям, за винятком дипломатичних і віз співробітникам ООН, до 15 квітня. Це рішення ухвалено у зв'язку зі зростанням занепокоєння поширенням коронавірусу та виявленням за середу 10 нових випадків. Воно починає діяти 13 березня о 12:00 (14:00 за Києвом)", - пише видання.

Усім, хто планував у найближчий місяць поїздку в Індію, рекомендується звернутися до найближчої дипломатичної установи країни.

"Усі мандрівники, які прибувають, зокрема громадяни Індії, котрі прибувають або відвідали Китай, Італію, Іран, Республіку Корея, Францію, Іспанію і Німеччину після 15 лютого 2020 року, мають бути поміщені на карантин протягом щонайменше 14 днів", - ідеться в постанові уряду Індії.

Міністерство охорони здоров'я країни радить мандрівникам, які прибувають, зокрема громадянам Індії, уникати не дуже важливих поїздок, оскільки після прибуття до Індії вони можуть бути поміщені на карантин мінімум на 14 днів. Воно також закликало громадян Індії уникати поїздок за кордон через можливий карантин після повернення.

Рух через сухопутні кордони країни також буде обмежено. Проїзд буде можливий тільки через кілька контрольно-пропускних пунктів із надійними засобами огляду.

Загальна кількість випадків коронавірусу в Індії сягнула 60.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА