18:31 03.04.2020

Бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню

2 хв читати
Бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню

Незаконні збройні формування з початку доби сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом 3 квітня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню, із них чотири рази - з використанням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Для обстрілів позицій об'єднаних сил окупанти застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Facebook у п'ятницю ввечері.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник вранці випустив 43 міни калібру 82 мм по захисниках н. п. Павлопіль, а пізніше застосував проти захисників цього населеного пункту гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Поблизу м. Красногорівки бойовики обстріляли українські позиції зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета, а в районі н. п. Опитне - з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Крім цього, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції об'єднаних сил біля н. п. Новотошківське. Ворог випустив по наших опорних пунктах 26 мін калібру 120 мм, біля Новозванівки - 10 мін калібру 82 мм, а для обстрілу в районі Оріхового бойовики застосували міномети калібрів 120 мм - шість мін, 82 мм і станкові протитанкові гранатомети.

"Сьогодні, 3 квітня, втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - наголосили в ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА