23:19 04.04.2020

"ArcelorMittal Кривий Ріг" під час видачі спецперепусток забезпечило дотримання всіх правил карантину

2 хв читати
"ArcelorMittal Кривий Ріг" під час видачі спецперепусток забезпечило дотримання всіх правил карантину

Підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг" у суботу, 4 квітня, під час видачі спецперепусток співробітникам забезпечило в приміщенні проведення дезінфекції та дотримання всіх правил в умовах карантину, повідомила прес-служба підприємства.

"Прийнято рішення видавати спецперепустки централізовано в службі "Єдиного вікна" підприємства 4 і 5 квітня з 8:00  до 19:00. Для цього в суботу на роботу вийшли 25 фахівців "Єдиного вікна", в приміщенні якого було забезпечено дезінфекцію та дотримання всіх правил в умовах карантину. Для оптимізації процедури співробітникам запропонували приходити за своїми спецперепустками в залежності від часу закінчення та початку виробничих змін", - йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Зазначається, що адміністрація "ArcelorMittal Кривий Ріг" отримала спецперепустки встановленого зразка ввечері в п'ятницю, 3 квітня, і їх видача повинна здійснюватися індивідуально в руки кожному. Передання документу третім особам заборонено.

"Підприємство опинилося в обставинах, коли за два вихідних дні, до 6 квітня, необхідно передати працівникам 21 тисячу спецперепусток", - зазначили в компанії.

У компанії повідомили, що видача перепусток почалася в суботу о 7:40 і продовжиться в неділю, щоб встигнути роздати їх усім співробітникам до понеділка, коли набудуть чинності нові обмежувальні заходи.

"За 40 хвилин усі присутні їх отримали і розійшлися, звільнивши територію. Подальшу видачу бланків організували в цехах, щоб уникнути скупчення персоналу. Таким чином адміністрація взяла на себе додаткову відповідальність, щоб здійснювати видачу спецперепусток через керівників", - підкреслили в компанії.

Працівники "ArcelorMittal Кривий Ріг" і дочірніх підприємств з 12.00 суботи отримують спецперепустки у своїх керівників у цехах. У неділю вони продовжать отримувати перепустки в цехах.

"Ми нагадуємо про необхідність суворо дотримуватися соціальної дистанції в умовах пандемії Covid-19, берегти себе і своїх близьких в умовах посилення карантинних заходів в Україні", - додали в прес-службі.

Як раніше повідомляла прес-служба поліції Дніпропетровської області, в Кривому Розі за порушення правил карантину поліція склала адміністративний протокол стосовно посадової особи одного з підприємств міста. За даними місцевих ЗМІ, йдеться про підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг", де для отримання перепустки на проїзд вишикувалася тисячна черга близько управління.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА