20:36 06.04.2020

Історичну виставку на Майдані Незалежності здуло вітром, вандалізму не було - поліція

1 хв читати
Історичну виставку на Майдані Незалежності здуло вітром, вандалізму не було - поліція

Виставка "Століття нескорених" на Майдані Незалежності в центрі Києва не була пошкоджена вандалами, як стверджували в Національному музею Революції гідності, експозицію просто здуло вітром, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Шевченківському райуправлінні поліції Києва.

"Заяв у поліцію з приводу нібито скоєного акту вандалізму не надходило. Але ми перевірили інформацію, переглянули записи з камер відеоспостереження і виявилося, що жодного акту вандалізму не було, - виставку просто здуло вітром, а якийсь чоловік потім просто склав плакати і фотографії", - розповіли в райуправлінні поліції.

Раніше в понеділок Національний музей Революції гідності в Facebook повідомив, що невідомі пошкодили виставку, присвячену боротьбі за свободу і гідність різних жителів України в різні періоди

"Сьогодні вночі, 6 квітня, зіпсована наша виставка "Століття нескорених" на Майдані Незалежності. Вона присвячена боротьбі українців за свободу і гідність у різні історичні періоди. Невідомі розбили кілька плакатів, які розповідають про революційні події. У проекті використані фотографії з архіву музею, Центру досліджень визвольного руху та з відкритих джерел", - йдеться в повідомленні.

У музеї зазначили, що вже підготували заяву в поліцію, а "яка мета керувала вандалами, залишається питанням".

"У час суцільних обмежень у громадських місцях, парках, на дитячих майданчиках і контролю над їх виконанням, правоохоронці безпорадні перед вандалізмом в центрі Києва", - наголошується в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА