13:54 01.08.2020

Будівництво сервісних центрів на двох КПВВ на Донбасі заплановано на осінь – Мінреінтеграції

2 хв читати
Будівництво сервісних центрів на двох КПВВ на Донбасі заплановано на осінь – Мінреінтеграції

На двох контрольно-пропускних пунктах в'їзду/виїзду (КПВВ) в Донецькій і Луганській областях – восени планується розпочати створення сервісних центрів, повідомила заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих території України Інна Голованчук.

"Усі КПВВ зараз у різних балансоутримувачів. Це не є ефективним, адже всі ці структури мають різне бюджетування, і тому можливості щодо утримання та розвитку КПВВ різні. Саме тому наше Міністерство взяло на себе опіку над КПВВ і створило відповідне державне підприємство "реінтеграція та відновлення". На всіх КПВВ повинні бути єдині стандарти якості та комфорту для громадян. Люди повинні мати можливість отримати максимум послуг на КППВ – від правової до адміністративної. Тому біля кожного пункту в'їзду-виїзду ми плануємо створити такі сервісні центри. Вже восени плануємо зайнятися двома КПВВ – один у Луганській, один у Донецькій областях", - цитує Голованчук прес-служба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Вона зазначила, що в усіх таких сервісних центрах має діяти урядова програма "Доступні ліки".

"Є розуміння міжнародних партнерів, їхня підтримка. Доволі ймовірно, що через кілька років можна реалізувати такі Сервісні центри на всіх КПВВ. Окремо зазначу, що питання безпеки під час проектування мобільних сервісних центрів враховані. І не забувайте, що ці Сервісні центри – це передусім для громадян, чиї права порушені і ми як держава повинні зробити все для їх відновлення", - додала заступник міністра.

Раніше Мінреінтеграції заявляло про необхідність облаштування сервісними центрами всіх КПВВ на лінії зіткнення з тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях і на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримським півостровом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА