07:22 29.08.2020

В Індії істотно зросла кількість заражень COVID-19, встановлено добовий рекорд

1 хв читати
В Індії істотно зросла кількість заражень COVID-19, встановлено добовий рекорд

В Індії встановлений черговий рекорд за кількістю випадків зараження COVID-19 за одну добу, за останні 24 години вірус виявили у 77,2 тис. осіб, повідомляє в п'ятницю The Guardian з посиланням на Міністерство охорони здоров'я країни.

Таким чином, станом на 28 серпня, загальна кількість зареєстрованих випадків зараження COVID-19 в Індії з початку пандемії досягла 3,39 млн осіб.

Крім того, з 7 серпня в Індії щодня реєструється найбільше в світі смертей від наслідків зараження COVID-19, близько 1 тис. смертей щодня. Майже 63 тис. пацієнтів з COVID-19 померли за час пандемії. Майже 2,7 млн людей в Індії повністю одужали після коронавірусу.

Ситуація ускладнюється тим, що вірус поширюється в сільських і ізольованих громадах з обмеженими ресурсами в сфері охорони здоров'я.

Багато експертів вважають, що проблема поширення коронавірусу в Індії в дійсності ще більш масштабна, оскільки в країні не проводиться достатня кількість тестувань.

В Індії також різко виріс попит на засоби індивідуального захисту, і, як наслідок, на чорному ринку стали продавати вже використані хірургічні маски і рукавички. Так, поліція західного міста Наві-Мумбаї в п'ятницю заявила, що вилучила у однієї з банд 3,8 млн вже використаних одноразових хірургічних рукавичок, які були вимиті, висушені і упаковані для продажу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА