08:54 09.10.2020

РГК створила єдиний сервіс для обслуговування споживачів газу в Україні

2 хв читати
РГК створила єдиний сервіс для обслуговування споживачів газу в Україні

"Регіональна газова компанія" (РГК) об'єднала в єдиний сервіс (104.ua) всі онлайн і мобільні послуги для споживачів газу, а також мережу зі 120 клієнтських просторів і контакт-центр, повідомила прес-служба компанії в четвер.

За її даними, контакт-центр дозволяє забезпечувати обслуговування до 60 млн звернень на рік, особисте обслуговування клієнтів забезпечується в 120 центрах, а особистим кабінетом, іншими онлайн і мобільними сервісами, а також чат-ботом 7104 в Viber і Telegram користуються вже понад 4 млн клієнтів.

ТОВ "104.ЮА" 8 жовтня відкрило інноваційний центр обслуговування в Києві на вулиці Хрещатик, що працює для відвідувачів з будь-якої точки України.

"Для кожного споживача газу 104.ua - це єдиний вхід в екосистему сервісів. 104.ua доступний незалежно від того, де живе клієнт, де розташований його газифікований будинок або квартира. Єдиний сервіс працює без прив'язки до географії газових компаній", - зазначив директор ТОВ "104.ЮА" Юрій Петрук.

У прес-службі зазначають, що новий центр обслуговування обладнаний тачскрін-моніторами і унікальними терміналами 104.ua, які відкривають доступ до онлайн-сервісів компанії. За їх допомогою відвідувачі можуть пройти швидку ідентифікацію та провести операції завдяки особовому рахунку: передати показання лічильника, заплатити за газ і його доставку, пройти реєстрацію в особистому кабінеті, роздрукувати рахунки та інші документи.

Єдиний сервіс 104.ua надалі має намір розширювати кількість і якість сервісів, необхідних споживачам газу.

Як повідомлялося, під брендом "РГК", керованим Group DF Дмитра Фірташа, працює 20 газорозподільчих компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 250 тис. км газопроводів і понад 8 млн споживачів газу. РГК заснувала 104.ua з метою впровадження єдиних стандартів якісного обслуговування споживачів природного газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА