07:48 03.12.2020

Україна може отримати прискорений доступ до вакцини від COVID-19 - Радуцький

1 хв читати
Україна може отримати прискорений доступ до вакцини від COVID-19 - Радуцький

Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації рекомендував парламенту підтримати законопроект, який дає можливість скоротити термін затвердження клінічних випробувань і реєстрації вакцин і ліків проти COVID-19.

"Профільний комітет рекомендував Верховній Раді підтримати законопроект №4314. Він дає можливість скоротити термін затвердження клінічних випробувань і реєстрації вакцин і ліків проти COVID-19", - йдеться в повідомленні партії "Слуга народу" в соцмережі Фейсбук у середу.

На думку голови парламентського комітету ВРУ з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайла Радуцького, прийняття законопроекту №4314 зменшить навантаження на систему охорони здоров'я.

"Вакцинація великої кількості пацієнтів дозволить зменшити навантаження на систему охорони здоров'я України", - зазначив Радуцький.

"І завдяки законопроекту це стане можливим. Адже залучення України до клінічних випробувань вакцин дозволило б вже зараз провести вакцинацію частини населення. Так само і скорочення термінів державної реєстрації вакцин прискорить їх повномасштабне застосування", - зазначили в "Слузі народу".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА