15:07 16.12.2020

На КПВВ "Новотроїцьке" запрацював сервісний центр

2 хв читати
На КПВВ "Новотроїцьке" запрацював сервісний центр

На КПВВ у Новотроїцькому (Донецька область) в середу, 16 грудня, відкрили сучасний багатофункціональний сервісний центр, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Сьогодні тут ми відкриваємо другий сучасний багатофункціональний сервісний центр. Роботи розпочали в листопаді, і вже за місяць завершили їх. Тепер і на КПВВ у Новотроїцькому всі громадяни України по обидва боки лінії зіткнення зможуть отримати всі соціальні та адміністративні послуги, юридичну допомогу, тут передбачені відділення "Нової пошти", Ощадбанку, кімнати матері і дитини, аптека і магазин супутніх товарів "ОСТО", можна буде скористатися соцпрограмами, у тому числі - медичними, такими як "Доступні ліки" тощо", - зазначив віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Міністр наголосив, що наступного року на всіх КПВВ буде обладнано такі сервісні центри.

Резніков також зазначив, що влада має послати чіткий сигнал, що Донбас важливий для України.

"Україна послідовно працює для людей, щоб поліпшити для них ситуацію. Але ми бачимо, що ці кроки української влади дуже бентежать представників російських окупаційних адміністрацій - вони "захищають" населення, яке тримають у заручниках, від українських пенсій і соціальних виплат. Ми засуджуємо блокування роботи КПВВ з боку РФ як на адмінмежі з Кримом, так і в Донецькій та Луганській областях. Ми розуміємо, що люди і так перебувають у заручниках окупаційних режимів", - наголосив він.

Резніков нагадав також, що, попри локдаун із 8 до 24 січня, всі контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду і далі працюватимуть у штатному режимі.

Участь у відкритті сервісного центру взяли Резніков, голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг, посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький і заступник генерального консула Німеччини в Донецьку Петер Герр.

Як повідомлялося, 10 листопада з 8:00 у Донецькій і Луганській областях України розпочали роботу сім КПВВ: п'ять діючих відновили роботу і ще два нові - у Щасті та Золотому - розпочали роботу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА