12:23 01.03.2021

Рада у п'ятницю заслухає звіт Степанова про ситуацію з вакцинацією від COVID-19 в Україні

1 хв читати
Рада у п'ятницю заслухає звіт Степанова про ситуацію з вакцинацією від COVID-19 в Україні

Верховна Рада під час години запитань до уряду заслухає міністра охорони здоров'я України Максима Степанова про ситуацію з вакцинацією в Україні, повідомив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Потрібно розуміти готовність уряду та Міністерства охорони здоров'я з цих процесів (з процесів вакцинації - ІФ), тому запрошуємо на годину запитань до уряду міністра охорони здоров'я Степанова з коментарями про актуальний стан епідемії та вакцинації", - сказав Корнієнко на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Він нагадав, що в Україні розпочалася вакцинація, і "є різна суперечлива інформація, що ту саму вакцину, про яку мріяли, тепер змушені знищувати, тому що її не встигають застосовувати".

Корнієнко наголосив, що це питання важливе і психологічно: "Нам потрібно розуміти, як процеси всі налагоджені, чому відмовляються медики вакцинуватися".

Як повідомлялося, раніше заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк зажадала у Степанова негайного звіту про якість та ефективність закупленої для України вакцини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА