11:27 01.04.2021

На Луганщині затримали зловмисника, який кинув у поліцейських гранату

2 хв читати
На Луганщині затримали зловмисника, який кинув у поліцейських гранату

Правоохоронці Луганської області завершили проведення спеціальної поліцейської операції "Сирена" з розшуку та затримання зловмисника, який кинув гранату в патрульних поліцейських, повідомляє прес-центр поліції Луганській області в четвер.

Зазначається, що чоловіка затримали в його власній квартирі, де він переховувався у коробі ліжка.

"Проведення спеціальної поліцейської операції завершено. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України", - повідомляють правоохоронці.

Вони уточнюють, що в Рубіжному наряд патрульної поліції під час опрацювання орієнтування в районі гаражного кооперативу біля 7 мікрорайону для перевірки документів зупинив водія мопеда. Водій, побачивши поліцейських, кинув в їхній бік гранату і зник із місця події.

"На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки і керівництво поліції... Співробітники слідчо-оперативної групи під час огляду встановили, що зловмисник використав гранату РГД-5. Також на місці події виявили пістолет і гранату РГД-5, які він викинув, тікаючи від поліцейських", - додають у поліції.

Там зазначають, що в результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцеперебування правопорушника і затримали його.

"Наразі чоловіка доставили до ізолятора тимчасового тримання, тут із ним проводитимуть слідчі дії до обрання запобіжного заходу", - наголошують правоохоронці.

Як повідомлялося, в Луганській області зловмисник кинув гранату у поліцейських. Через це в регіоні оголосили про проведення поліцейської спецоперації "Сирена" з його розшуку та затримання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА