18:32 07.05.2021

Українці у весняний локдаун 2021 року цікавилися придбанням кондиціонерів, товарів для туризму, краси та здоров'я - OLX

2 хв читати
Українці у весняний локдаун 2021 року цікавилися придбанням кондиціонерів, товарів для туризму, краси та здоров'я - OLX

Українці в березні-квітні 2021 року, включно з періодом весняного локдауну, найбільше цікавилися купівлею кліматичної техніки, товарів категорії "краса і здоров'я", а також туристичними товарами, свідчить аналітика онлайн-майданчика OLX.

Як повідомила прес-служба OLX, наприкінці березня - на початку квітня 2021 року кількість запитів на купівлю кліматичної техніки збільшилася на 650% порівняно з торішнім показником. При цьому кількість оголошень у цій категорії на майданчику збільшилася на 167%.

За даними майданчика, на 100% збільшилася кількість запитів у категорії "краса і здоров'я" під час локдауну, тоді як торік показник збільшився лише на 24%. Водночас кількість пропозицій у цій категорії в березні-квітні поточного року скоротилася на 33%.

Попит на побутову хімію та господарський інвентар збільшився лише на 9% проти +356% у торішній весняний карантин. Категорія "товари для ремонту" показала приріст запитів на 82%, кількість пропозицій збільшилася на 32%.

Згідно з дослідженням, товарами для туризму у зазначений період українці цікавилися на 100% частіше, хоча кількість пропозицій таких товарів зменшилася на чверть. Приріст запитів також спостерігався в категорії "роликові ковзани" - "плюс" 104% проти минулого року, водночас кількість пропозицій збільшилася на 73%. При цьому запити на купівлю велосипедів скоротилися до 55%, мотоциклів - 22%, проти 70% та 33% відповідно минулого року.

Почастішали також запити на купівлю товарів для дітей (+78%), послуги перевезення та оренди транспорту (+84%), реклами, поліграфії, маркетингу та інтернету (85%), йдеться в повідомленні.

OLX зазначає, що в 2021 році порівняно з торішнім карантином скоротився попит на продукти харчування і напої (17% проти 91%), а також настільні ігри (14% проти 79%) та ігрові приставки (9% проти 51%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА