17:22 05.07.2021

Із шляхопроводу біля станції метро "Берестейська" обсипався бетон і частина огорожі

2 хв читати
Із шляхопроводу біля станції метро "Берестейська" обсипався бетон і частина огорожі

Фахівці комунального підприємства "Київавтошляхміст" розпочали обстеження конструкцій шляхопроводу на перетині просп. Перемоги з вулицями Василенка та Дегтярівської біля станції метро "Берестейська", після того як там сталось обвалення захисного шару бетону і частин перильного огородження, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації в понеділок.

За інформацією комунального підприємства "Київавтодор", найближчим часом на споруді виконають першочергові протиаварійні роботи.

"У межах робіт планується замінити прогонову будову і прибрати колони, встановлені на проїжджій частині проспекту. Завдяки реконструкції ліквідують звуження, через яке трапляються затори", - йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ, раніше в понеділок у Києві обвалилася частина вищезазначеного шляхопроводу: шматок бетонного облицювання впав на вантажну "Газель", яка проїжджала під шляхопроводом. Бетон пробив лобове скло автомобіля, незначно постраждав пасажир. Після інциденту було перекрито одну з трьох смуг руху на просп. Перемоги в бік центру міста.

Шляхопровід у районі нинішньої станції метро "Берестейська" було побудовано у 1960 році у вигляді двох паралельних мостів - трамвайно-автомобільного та залізничного, перекинутих над виїмкою проспекту Перемоги (тоді Брест-Литовського шосе). Опори мостів ділили полотно проспекту на три частини, однією з яких здійснювався трамвайний рух, а двома іншими - автомобільний у різних напрямках, по дві смуги в кожному.

У 1982-84 роках шляхопровід був перебудований: залізничну гілку ліквідували, залізничний міст було розширено, і на нього перенесли трамвайний рух із сусіднього автомобільного мосту. Водночас було реконструйовано проспект Перемоги, який проходить під мостами: трамвайний рух закрито для збільшення кількості автомобільних смуг із чотирьох до восьми, проте безпосередньо під шляхопроводом через обмеження виїмки по ширині та наявності опор мостів кількість смуг зменшується до шести.

Як видно з фотографій із місця події, огородження осипалося з автомобільного мосту, що з'єднує вул. Дегтярівську і Василенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА