21:48 17.03.2022

PayPal розпочав повноцінну роботу в Україні та тимчасово скасує плату за обслуговування українських рахунків

2 хв читати

PayPall повноцінно запустив усі функції платіжного сервісу в Україні.

"PayPal в Україні! Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Підв'язуйте ваші картки Visa та Mastercard й користуйтеся вже зараз. Дякуємо команді, що так швидко відреагували на наше прохання та підтримуєте українців під час війни", – написав віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі в середу.

Він також подякував команді Мінцифри, команді Нацбанку та IT-спільноті за допомогу.

"Я радий повідомити, що ми запускаємо сервіс, який дозволить українським користувачам відправляти та отримувати p2p-платежі від друзів та сім'ї та пересилати кошти з їхніх гаманців PayPal на кредитні або дебетові картки. Ми вважаємо, що цей сервіс буде корисним для людей в Україні, щоб отримувати гроші від своїх друзів та родичів у всьому світі", - зазначається в листі Дена Шульмана, прикріпленого до посту Федорова.

Крім того, PayPal тимчасово скасує плату за обслуговування для клієнтів, які надсилають кошти на українські рахунки PayPal або отримують кошти на українські рахунки PayPal.

PayPal також продовжує підтримувати гуманітарну допомогу Україні – клієнти платформи пожертвували понад $250 млн міжнародним благодійним організаціям, які надають гуманітарну допомогу в Україні та підтримку біженців, з яких понад $6 млн було отримано завдяки глобальній кампанії з надання допомоги клієнтам PayPal.

Джерело:https://t.me/zedigital/1382

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА