20:35 26.04.2022

В Офісі президента України зазначають "російсько-терористичну активність у т.зв. "ПМР" - Арестович

1 хв читати
В Офісі президента України зазначають "російсько-терористичну активність у т.зв. "ПМР" - Арестович

Військово-політична обстановка навколо України у вівторок характеризувалася "російсько-терористичною активністю у так званій "Придністровській Молдавській Республіці", - повідомив на брифінгу у вівторок у Києві радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

"Російська влада заявляє про необхідність окупації Молдови і сьогоднішні удари крилатими ракетами по нашому південному регіону можуть свідчити про наміри Росії додати до всіх напрямків наступу ще й регіон української Бессарабії", - сказав він.

За його словами, "військово-політичне керівництво країни розуміє цю загрозу і перебуває у контакті з нашими сусідами". "Росіянам можу передати, що додавання ще одного напрямку прискорить вашу військову поразку тут і політичну поразку у світі", - наголосив Арестович.

За його словами, "головні зусилля противник концентрує на напрямку Попасна – Сєвєродонецьк – Рубіжне, намагаючись оточити наші війська. Не виходить. І на напрямку Слов'янськ-Краматорськ – не виходить. Прагне ворог просунутися у напрямку Мар'їнки та Авдіївки. Не виходить".

"У напрямку Гуляй-Поле – Запоріжжя тривають важкі бої. І надзвичайні зусилля противник робить у напрямку Кривого Рогу. Але сьогодні протягом доби вони зазнали там втрат", - наголосив Арестович.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА