08:25 14.05.2022

У Бородянці відкриється модульне містечко для тих, хто втратив житло в результаті російської агресії

1 хв читати
У Бородянці відкриється модульне містечко для тих, хто втратив житло в результаті російської агресії

У Бородянці Київської області відкриється модульне містечко для мешканців, які втратили житло в результаті повномасштабного вторгнення РФ, повідомляє голова обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

"У Бородянці найближчим часом відкриють модульне тимчасове містечко для жителів, які втратили житло внаслідок російської агресії. Модульне містечко буде складатися з 4 комплексів. До кожного з них входять 22 модуля для проживання, а також кухня, душ, туалет та інші необхідні побутові приміщення. Наразі йдуть роботи зі збору модулів. Тимчасове містечко буде розташоване на території місцевого стадіону. 16 травня заплановане встановлення всіх 4 комплексів", - написав Павлюк у телеграм-каналі.

Зазначається, що "конструкції, із яких складається тимчасове містечко, до Бородянки надійшли як допомога від польського уряду".

Також голова ОВА повідомив, що зараз розглядається можливість встановлення модульних містечок і в інших населених пунктах, які постраждали від дій окупантів.

"Дуже багато жителів Київщини втратили свої домівки внаслідок звірячих обстрілів загарбників. Тому наше ключове завдання - забезпечити людей тимчасовим житлом. Модульні містечка - оптимальний варіант на той час поки вирішується питання викупу чи побудови нових домівок. Аналогічні проєкти ми зможемо реалізувати і в інших населених пунктах, які постраждали від окупантів. Зараз розглядаємо цю можливість", - зазначив він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА