11:35 16.06.2022

Чотири установки HIMARS буде доставлено в Україну до кінця місяця - Міноборони США

1 хв читати
Чотири установки HIMARS буде доставлено в Україну до кінця місяця - Міноборони США

У Міністерстві оборони США очікують, що обіцяні президентом США Джозефом Байденом 1 червня установки HIMARS буде введено в експлуатацію в Україні вже до кінця місяця.

"Ми очікуємо, що HIMARS - чотири системи HIMARS, про які було оголошено раніше, а також боєприпаси та навчені екіпажі будуть введені в експлуатацію в Україні до кінця місяця", - заявив представник Міноборони США на брифінгу в середу, 15 червня.

Він також зазначив, що ці установки допоможуть українським військовослужбовцям ближче ознайомитись із системою HIMARS та оцінити ефективність її використання на полі бою.

"І саме ця інформація у поєднанні з консультаціями з українцями послужить основою для майбутніх рішень щодо додаткових систем", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА