15:26 12.07.2022

Мер Енергодару назвав повідомлення про обстріл будівлі СБУ в місті провокацією окупантів

1 хв читати
Мер Енергодару назвав повідомлення про обстріл будівлі СБУ в місті провокацією окупантів

Заяви російських окупантів про нібито обстріл Збройними силами України будівлі Служби безпеки України в окупованому Енергодарі Запорізької області є провокацією, переконаний міський голова Дмитро Орлов.

За його словами, минулої ночі жителів міста розбудили кілька вибухів "чи то в самому місті, чи то біля нього", після чого в різних мікрорайонах лунали хаотичні постріли. "У енергодарців склалося враження, що окупанти стріляли просто в повітря, вдаючи перестрілку, якої насправді не було. І це не просто враження. Вже на ранок від самих орків з'явилася інформація, що з дронів начебто було атаковано приміщення СБУ в Енергодарі", - написав Орлов у телеграм-каналі.

Також він наголосив, що "обстріл СБУ і стрілянина" - це провокація самих окупантів, позаяк обстрілювати цей об'єкт українським збройним силам нема сенсу. Насправді, за його словами, це справа рук російських військових, які потім показали пошкодження гаража, який розташований неподалік будівлі СБУ.

Орлов зазначив, що подібні дії окупантів можуть пояснюватись або виправданнями за їхні обстріли населених пунктів на протилежному березі Дніпра, або вони "роблять вигляд, що ведуть нічні бої з противником, аби довше затриматися в місті і не потрапити на ротацію - на передову".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА