14:41 03.10.2023

Ексзаступник глави ОП Тимошенко заявив, що всі претензії НАЗК спростовано в суді, і він готовий "виходити з тиші"

2 хв читати
Ексзаступник глави ОП Тимошенко заявив, що всі претензії НАЗК спростовано в суді, і він готовий "виходити з тиші"

Ексзаступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що всі претензії до нього Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) було спростовано в судовому порядку.

"Днями минуло вісім місяців з часу мого звільнення з Офісу президента. Тоді я вирішив піти, щоб не наражати на інформаційні атаки команду та президента... Відповідати на закиди, які тоді були, вирішив у цивілізований спосіб та в законному порядку. Днями в суді було спростовано всі наявні претензії НАЗК щодо мене", - написав він у Телеграм-каналі у вівторок.

Тимошенко також повідомив, що наразі перебуває в Україні, в Києві. "Нікуди не виїжджав і не виїжджаю. Мій син пішов у перший клас. Моя кохана дружина далі розвиває найкрутішу кіношколу в Україні. Вдячний сім'ї, усім хто був і є поруч, а також всім хто проявився з іншого боку. Висновки зробив", - написав він.

"Час виходити з тиші", - підсумував Тимошенко.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва не знайшов у діях ексзаступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка адміністративних порушень. Це закріплено відповідною постановою суду, оприлюдненою 25 вересня 2023 року.

У липні НАЗК заявило, що під час роботи на посаді заступника керівника Офісу президента Тимошенко підписав лист для Державної прикордонної служби України з проханням надати дозвіл на виїзд за кордон своєму підлеглому нібито для службового відрядження. Однак працівники НАЗК зазначали, що справжньою метою виїзду підлеглого був особистий інтерес самого Тимошенка, а саме оформлення віз собі та своєму сину.

Крім того, у НАЗК вважали, що впродовж 2022 року Тимошенко три рази безоплатно проживав у готельному комплексі Emili Resort, два з яких - разом із дружиною та сином. Ексчиновник не зміг підтвердити факту оплати за проживання на понад 45 тис. грн. Окрім цього, Тимошенко влітку 2022 року отримав безоплатні послуги з прокату авто Porsche Taycan на суму 122 тис. грн.

На підставі зазначених фактів НАЗК склало та скерувало до суду протокол про адміністративні правопорушення щодо ексзаступника глави ОП.

Джерело: https://t.me/tymoshenko_kyrylo/3536

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА